L'OSSBcn vol ser una agrupació en la qual, sense perdre l'ideal artístic, es pugui respondre a les inquietuds de caràcter solidari dels seus integrants. Una de les fites és la de proporcionar una estructura perquè aquestes inquietuds puguin ser canalitzades en iniciatives compromeses amb causes de tipus humanitari, social o de conservació del medi ambient.

Vols ser mecenes d'una gran orquestra simfònica?

Quins són els teus instruments preferits: els violins, els violoncels, les trompetes... la percussió? Vols patrocinar una de les seccions de l'OSSBcn en un dels seus concerts?

  • Les empreses que vulguin ser mecenes són visibles en totes les nostres activitats i es beneficien dels avantatges fiscals que contempla la llei de mecenatge.
  • Els particulars que col·laboren amb nosaltres tenen facilitats en l'adquisició d'entrades i del material editat de les nostres actuacions.
  • I si vols participar com a músic envia'ns el teu CV i l'enllaç a un vídeo al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Us deixem un canal obert per a donar suport als projectes amb els quals la OSSBcn col·labora de manera permanent, el Menjador Social i el Projecte Laboral d'arsis. Només et demanem que quan facis la teva aportació indiquis OSSBcn/arsis projectes socials en el camp "beneficiari"